Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

15η Διεθνής Έκθεση Επίπλου



Στα πλαίσια της έκθεσης ΕΠΙΠΛΟ DESGIN αναπτύσσεται το ειδικό showroom  “go design” όπου σε ένα ειδικά σχεδιασμένο showroom, θα εκτίθενται ιδιαίτερες προτάσεις σχεδιασμού. Το “go design” στοχεύει να γίνει πόλος έλξης  αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, επαγγελματιών ξενοδοχείων και εστίασης και βιομηχανικών σχεδιαστών, ενώ θα ενισχυθεί με στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επερχόμενη διοργάνωση έχει εμφανή διεθνή χαρακτήρα με έμφαση τα Βαλκάνια, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή στην ειδική αυτή έκθεση μια σημαντική ευκαιρία για επαφή των Ελλήνων σχεδιαστών και κατασκευαστών με τις ξένες αγορές.

Οι κατηγορίες των εκθετών του go design αφορούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του σχεδιασμού και της κατασκευής όπως:

  • Κατασκευαστές  και εισαγωγείς προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, που θα συμμετέχουν ως εκθέτες στην ΕΠΙΠΛΟ DESIGN 2011 και που επιθυμούν να προβάλλουν κάποια προϊόντα τους που ξεχωρίζουν σε επίπεδο αισθητικής και design ή χαρακτηρίζονται από κάποια ιδιαιτερότητα.
  • Γραφεία βιομηχανικού σχεδιασμού που έχουν σχεδιάσει και επιθυμούν να παρουσιάσουν προϊόντα ιδιαίτερου σχεδιασμού και χρήσης υλικών.
  • Εταιρίες υλικών επίπλου εξαιρετικής και ιδιαίτερης αισθητικής. 
[http://epiplo-design.com/index.php]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου