Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, διοργανώνεται αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, ημερίδα με θέμα το Σχέδιο Νόμου του Νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας – Αττικής.
Σκοπός της ημερίδας είναι να συζητηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το προτεινόμενο Σχέδιο του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου , εν όψει και της έναρξης της επίσημης διαβούλευσης.
Το Ρυθμιστικό της Αθήνας είναι καίριο εργαλείο ανάπτυξης πρώτα γιατί αφορά στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της χώρας, αλλά και γιατί οι σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες απαιτούν άμεσα μέτρα για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Αθήνας / Αττικής σε διεθνές Μητροπολιτικό κέντρο, ανοιχτό στους πολίτες, αλλά και τις παραγωγικές δομές της, με σεβασμό στο περιβάλλον.
Το Σχέδιο και μία σύνοψη των προτάσεών , υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο του Οργανισμού της Αθήνας. (www.organismosathinas.gr)
Η ημερίδα διοργανώνεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (Αίθουσα Αντώνης Τρίτσης , 2ος όροφος) από τις 10.00 π.μ έως τις 14.00μ.μ.

 [econews]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου