Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τα πάντα γκρι

Το άρθρο είναι από το arc-deco.blogspot.com
sunnysblog.typepad.com
Το γκρι είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα. Πολλοί το θεωρούν μουντό και βαρετό. Συνδυάζοντάς το, όμως, με ένα έντονο χρώμα (κόκκινο, κίτρινο) το μετατρέπετε σε εντυπωσιακό στοιχείο του χώρου. Στο σαλόνι προσδίδει αριστοκρατική φινέτσα. Βάζοντας λιτά έπιπλα σε ουδέτερα χρώματα και προσθέτοντας κόκκινες πινελιές (μαξιλάρια, πολυθρόνες ή διακοσμητικά) δημιουργείτε την κατάλληλη ένταση.
26.media.tumblr.com
Ένα προσωπικός αγαπημένος συνδυασμός είναι το γκρι με το κίτρινο. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η αντίθεση των έντονων κίτρινων διακοσμητικών πάνω σε έναν γκρι τοίχο, πραγματικά αιχμαλωτίζει το μάτι. Τον βρίσκω ιδανικό συνδυασμό για όλους τους χώρους του σπιτιού, για το σαλόνι, την κρεββατοκάμαρα, το μπάνιο ή την κουζίνα.
Mellow Yellow

livingwithlindsay.com
dwellingsbydevore.com
blissfulb.blogspot.com
graylivin.com
Αν δεν αγαπάτε τις έντονες αντιθέσεις, ένας κλασικός συνδυασμός είναι το γκρι με το λευκό. Επιλέγοντας μεγάλες λευκές επιφάνεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρι διακοσμητικά ή ακόμα και stencil τοίχου για να δημιουργήσετε χαλαρούς χώρους.
www.nurserynotations.com
Για πιο δραματικούς τόνους, βάψτε γκρι σε σκούρους τόνους κάποιον τοίχο και διακοσμήστε τον με λευκά διακοσμητικά. Μία πρωτότυπη και fun ιδέα είναι να βάψετε γκρι σκούρο το δάπεδο κάποιου μικρού δωματίου και να το διακοσμήσετε με λευκά μοτίβα.
www.etsy.com
blog.katiemaennle.com
 Αν έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ γκρι τόνους στο σπίτι σου, στείλε μου φωτογραφία περιγράφοντας το χώρο και την επιλογή των χρωμάτων στο info@arcstudio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου