Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

arc

Περισσότερα για το γραφείο μας μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας : http://www.arcstudio.gr/. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στο facebook και στο twitter!

Η δράση μας

Το γραφείο μας, αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων. Επίσης, αναλαμβάνει ανακαινίσεις κτιρίων, αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων και μελέτες βιοκλιματικού σχεδιασμού. Παράλληλα, κατασκευάζουμε έξυπνες κατοικίες και αυτοματισμούς τόσο σε κατοικίες, όσο και σε κτίρια γραφείων.
Σχεδιάζουμε συγκροτήματα κατοικιών και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και γενική διαχείριση έργων (project management), καθώς και να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες (project consulting).

Η ομάδα
Στηριζόμαστε σε μια ομάδα συνεργατών, η οποία αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία. Έτσι, μπορούμε να δώσουμε από την πιο απλή συμβουλή μέχρι την πιο εξειδικευμένη λύση, σε όλα τα επίπεδα κατασκευής του έργου, από την αρχική μελέτη της ιδέας μέχρι την τελική διακόσμηση του χώρου. Η πλούσια και πολυεπίπεδη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την αξιόπιστη και εξειδικευμένη ομάδα μας, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, την ελαχιστοποίηση του κόστους και τη συνεχή παρακολούθηση των έργων.

Το ιστορικό μας

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1975 από τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Κουνενή. Σήμερα, λόγω της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του, το γραφείο στελεχώνεται από νέους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ έχει μεταφέρει την έδρα του σε ιδιόκτητο χώρο στην πλατεία Ιωνίας στη Νέα Σμύρνη. Η δράση μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σε ένα ευρύ φάσμα έργων, μεταξύ των οποίων και έργα που έχουν δημοσιευτεί σε αρχιτεκτονικά περιοδικά. Ανάμεσα στις πολλές συνεργασίες μας, περιλαμβάνονται και αρχιτεκτονικά γραφεία του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου